Ingatlan magánhirdetések egy helyen

Velünk időt nyerhet, hogy az üzlete felpörögjön.

Olvassa el hogyan

Mire való ez az oldal?

A maganhirdetes.hu oldal egy ingatlanhirdetésekre specializálódott metakereső szolgáltatás, amit kifejezetten profi ingatlan értékestéssel foglalkozó szakemberek számára hoztunk létre. Összegyűjtjük egyetlen helyre a magánszemélyek által különböző hirdetési felületeken feladott ingatlan hirdetéseket, hogy ne kelljen ezt a monoton és egyébként jól automatizálható feladatot önnek elvégeznie. A kereső funkción túl hasznos és intelligens eszközöket adunk ahhoz, hogy a hirdetések kezelésével kapcsolatos munkáját még hatékonyabban tudja elvégezni.
Milyen előnyökkel jár?
  • Nem kell rengeteg időt eltölteni a magánszemélyek hirdetéseinek felkutatásával.
  • Nem lesznek többet figyelmetlenségből, vagy időhiány miatt elszalasztott hirdetések.
  • Nem fogja elfelejteni a hirdetőt visszahívni.
  • Nem fog lemaradni egy fontos ingatlanról, ha csökkent az ára.
  • Több ideje marad saját hirdetéseinek feladására.
  • Több ideje marad meglévő ügyfeleinek kiszolgálására.
  • Több ideje marad új ügyfelek keresésére.
Nézzük ennek a lépéseit:

Az adatokat rendszerezzük és könnyedén válogathatóvá tesszük.

Ön az egyszerűen használható, letisztult és személyre szabható keresőfelület segítségével kiválogathatja a szükséges információt.

Tudjon meg többet

Hasznos és intelligens eszközöket adunk a hirdetések kezeléséhez.

Ezek használatával az ön munkája sokkal könnyebb lesz. Ilyen eszköz például a vissza-hívás jelzés, az ingatlan korábbi árváltozásának nyomon követése, az ingatlan jövőbeni árának figyeltetése, térkép funkció a hirdetés helyének megkereséséhez.

Tudjon meg többet

Személyre szabható beállításokkal hatékonyabbá teheti a munkáját.

Tudjon meg többet

Időt és energiát takarítunk meg önnek, így több ideje marad a nem automatizálható, szakmai tapasztalatot, kreativitást igénylő folyamatokra és az ügyfél kezelésre.

A legfrissebb adatok

A maganhirdetes.hu oldalt elsődleges funkciója a különböző ingatlan hirdetési felületek (internetes oldalak, újságok) adatainak egy összegző oldalra gyűjtése, hogy az ingatlan értékesítéssel foglalkozók könnyebben jussanak a szükséges információkhoz segítve ezzel az ingatlan eladni- és az ingatlant vásárolni szándékozókat is céljaik elérésében.
Ingatlanközvetítőként tapasztalhatta, milyen nehéz és időigényes feladat a legkülönbözőbb hirdetési oldalakon fellelhető hirdetések folyamatos figyelése, a magánszemélyek hirdetéseinek kiválogatása. Csak az legnépszerűbb hirdetési oldalakon naponta több tízezer új hirdetés jelenik meg. Ezek folyamatos figyelemmel tartását, a magánszemélyek hirdetéseinek kiszűrését szinte lehetetlen feladat elvégezni. Nem beszélve a többi, kevésbé népszerű hirdetési oldalak rendszeres figyeléséről.
Munkatársaink és számítógépes algoritmusaink adatok gyűjtését és szűrését folyamatosan végzik így, amennyiben előfizet szolgáltatásunkra, azt azonnal elérhetővé tesszük önnek, hogy a munkáját lehető leggyorsabban tudja végezni.

Kereső felület

Az ingatlanok közötti válogatáshoz a kereső felületünk nyújt segítséget.
Az ingatlanok általános, mindent hirdetési felületen nyilvántortott tulajdonságainak szűrésére van lehetőség. Ilyen tulajdonságok, az ingatlan ára, mérete, az ár és a méret aránya, a feladás időpontja, az értékesítés típusa (eladó illetve kiadó), az ingatlan elhelyezkedése és az ingatlan típusa (lakás, ház, garázs, telek, stb.).
Az ingatlan elhelyezkedésének megadásakor könnyedén lehet egy adott területere keresni, de ugyanilyen könnyen lehet összetett területeket is megadni. További segítségül pedig elkészítettünk több gyakori összetett területet olyen pl: Budapest déli agglomeráció, Budapesti agglomeráció, Budapest belső kerületei stb.
Gyakran használt kereséseit pedig elmentheti, hogy ne kelljen minden alkalommal azon beállításával időt tölteni.

Hasznos eszközöket adunk a munka elvégzéséhez

Ha kihasználja az általunk nyújtott eszközök kínálta lehetőségeket, akkor gyorsabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tehetik a munkáját valamint segítenek kiküszöbölni a figyelmetlenségből adódó hibázásokat. Nézük mik ezek az eszközök:

Fontos hirdetések

Könyvjelző szerűen megjelölhet hirdetéseket, amiket fontosnak talál. Ezek a hirdetések a 'Fontos hirdetések' menüpont segítségével könnyen elérhetőek lesznek.

Az ingatlan árának követése

Gyakran előfordul, hogy egy ingatlan bizonyos adottságai miatt érdekes az ön számára, de még nem a megfelelő áron hirdetik. Annak érdekében, hogy az ingatlant árának változása a későbbiekben ne kerülje el a figyelmét, lehetősége van az ingatlan árkövetésére. Ön csak megadja azt a határ árat, amit már megfelelőnek tart és rendszerünk jelezni fogja önnek, ha az ingatlant a határértéken vagy annál jobb kondiciókkal hirdetik.

Korábbi meghirdetett árak

A hirdetés történt funkcióval egyetlen gombnyomással megtekintheti hogy egy ingatlant korábban milyen árban hirdettek. Ez segíthet abban, hogy a közeljövőben várható-e árcsökkentés illetve információt nyújthat arról is, hogy a tulajdonossal mennyire rugalmasan gondolkozik az ingaltan árát illetően.

Az ügyfél visszahívásának jelzése

Felhívott egy ügyfelet, az ingatlan jó adottságú, de a tulajdonos még nem akar szerződést kötni? A rendszerben megadhat egy időpontot, amikor az újabb hívás esedékes. A rendszer önt belépéskor azonnal figyelmezteti és listázza azon ingatlanok, amiket vissza kell hívnia.

Térkép az ingatlanhoz

Egyetlen gombnyomással google maps-en megnézheti térképen is, hogy az ingatlan hol helyezkedik el. Megnézheti a környéket és akár útvonat tervet is készthet.

Megjegyzések hozzáadása

Megjegyzésekkel emlékeztetheti magát vagy kollégáit, hogy az ingatlanról mit tart fontosnak. Például: a hirdető szándékáról, az ingatlan állapotáról, a becsült árról vagy arról, hogy a szerzédés megkötése milyen fázisban van.

Minden hirdetés forrását a hirdetés adatai között feltüntetjük. Internetes forrás esetén az eredeti hirdetés egyetlen kattintással megnézhető.

Személyre szabás

Számos funkció esetében lehetőség van a maganhirdes.hu működésének személyre szabására, hogy az ön igényéhez még jobban alkalmazkodjuk. Az ingatlan árkövetése és az ügyfél visszahívásának jelzése esetén beállíthatja, hogy milyen időintervallumban végezze a friss hirdetések ellenőrézést. Ha ön minden nap tudja figyeli és feldolgozni a jelzéseket akkor akár 1-2 napra is csökkentheti ezt az időszakot. Ha hetente 1-2-szer használja a maganhirdetes.hu-t akkor az időszakot akát 7 napra is beállíthatja. Beállíthatja az eladó ingatlanokra, hogy milyen négyzetméter/ár érték esetén (illetve alatta) jelezzük kiemelt szöveggel a négyzetméter/ár adatot, hogy egy jó árral hirdetett ingatlan ne kerülje el a figyelmét. De személyre szabhatja a saját kereséseit, a gyorsabb munkavégzés érdekében vagy változtathatja hirdetés panelünk háttérszinét is, hogy a szemének a legkomfortosabb legyen.
Felmerült önben, mennyivel több időt tudna az ingatlanok értékesítésével, meglévő ügyfeleinek kiszolgálásával és új ügyfelek keresésével tölteni, ha ezt a fáradtságos és időigényes és gyakran unalmas munkát nem kellene elvégezni? Felmerült önben mennyivel több pénz tudna értékesítéssel keresni, ha az ingatlanok figyelését valaki más elvégezné ön helyett? Gondolt arra, hogy mennyi pénz veszít az miatt, hogy magánhirdetéseket nem vesz észre, így az ingatlant esélye sincs bevenni a kínálatába? Mi most ennek a lehetőségét megadjuk önnek. Amennyiben előfizet szolgáltatásunkra, folyamatosan információt kap a magánszemélyek által feladott legújabb hirdetésekről. Nem kell naphosszat az internetet böngésznie és ezzel rengeteg időt és energiát elpocsékolnia, csak megrendelni a szolgáltatásunkat és azonnal hozzájut a magánszemélyek hirdetéséhez.
Regisztráljon szolgáltatásunkra